KanguLUM logo

2021 szeptember 22

Kortárs fonó írta: kangulum

A kortárs fonóban használt pólókból, lepedőkből készítünk egyszerű körszövéses technikával szőnyeget. A folyamat egyáltalán nem bonyolult, de hosszadalmas. Időt teremt arra, hogy elmélyüljünk egy-egy gondolatban, szövegben, egymás társaságában. Amíg mi a szőnyegeink szálait bogozzuk, gondolatainkat Zelei Bori írónő terelgeti.

Minden alkalommal egy vagy több, rövidebb vagy hosszabb szépirodalmi szöveget olvas fel, amit aztán megvitatunk, értelmezünk, kibogozunk, tovább szövünk. A témák közelebbről- távolabbról kapcsolódnak a hétköznapok rutinjához és az élet mindennapos kérdéseihez – nem csak kortárs szerzők megidézésével. Szeretettel várjuk majd a résztvevők javaslatait is!

A 2021 őszi kortárs fonó 10 alkalmat ölel magába, melyre alkalmanként is lehet csatlakozni, de lehet bérletet is venni, mellyel mind a 10 alkalom látogatható.

1 alkalom: 5000 Ft
10 alkalmas bérlet: 40000 Ft
Ajánlott minimális alkalmak: 4

Az alkalmakat október 6-tól szerda esténként rendezzük meg a KanguLUM lámpaműhelyben 18–21 óráig. A csoport minimum négy jelentkezővel indul, maximális létszám: 10 fő.

Jelentkezni a kangulum@gmail.com címen lehet.